sábado, 29 de noviembre de 2008

La Faula

El peixet Josep i el peix Joan.

El petit Josep era un peixet humil, que vivía amb la seva família. Ell era el peixet més graciós i inocent del poble, pero el peix Cesar no tenía família ni amics i robava i pigava a la gent per guanyar diners.

Un dia Josep anava al supermercat i el Cesar li va robar tots els seus diners, i un altre dia el mateix i aixi una setmana.Al final Josep anava cansat de el Cesar i va dir als seus amics que vinguessin amb ell. El Cesar va anar a robar al Josep pero els amics varen apareixer pel darrere i Cesar estava sense escapatoria.

El Cesar va dir que acceptava la seva derrota per haver robat i va tornar-ho tot al amo, ell avergonyit volia sortir del poble pero Josep va dir que una família volian adoptar un fill així que el Cesar va anar a l'escola amb els altres i ningù sabia qui era l'antic Cesar


MORALITAT:No facis als altres el que no vols que etfacin a tu.

Opinió personal

La meva opinió sobre el llibre "El príncep de la boira" es molt bona. Aquest llibre no és avorrit de llegir perque té molta intriga i és interessant.El final tambe és molt inesperat, no t'hu imagines el que passara.

En definitiva jo recomano aquest llibre a tothom.